Head of communications and customer support

Chef med mer än 20 års erfarenhet av ledarskap, kommunikation och pedagogik.

Jag drivs av att utveckla människor, verksamheter och kommunikation knutna till starka varumärken. Building brand is an overall commitment.

Jag står för ett hållbart ledarskap där dialog, reflektion och feedback öppnar upp för olika slags perspektiv och kreativa lösningar. ”Tillsammans” är ett viktigt ord – det tvärfunktionella lagarbetet betyder allt. Den entreprenöriella kulturen som uppstår när människor ska bryta ny mark tillsammans lockar mig. Att pröva det outforskade, öppna upp för kollegialt lärande där det är tillåtet att både lyckas och misslyckas. Drivkraft, tillit och engagemang tillsammans med krispiga visioner.

Mina tidigare erfarenheter som handledare, mentor och coach kommer väl till pass för att stärka det kommunikativa ledarskapet i organisationen. Med fördjupade kunskaper från bland annat retorikens område arbetar jag med olika verktyg för att utveckla grupp och individ. Kommunikation = relation.

Min yrkesbakgrund omfattar såväl offentlig och statlig sektor som näringslivet. Gymnasielärare i mer än 15 år. Kommunikation på lokal och global nivå utifrån ett brett perspektiv. Mångårig erfarenhet av strategi, risk- och kriskommunikation, förändringskommunikation, varumärkesutveckling samt implementering av sociala medier i organisationer. Projekt- och produktionsledning: kundupplevelser, event, mässor, filmproduktion. Arbete med inhouse-produktion och webbutveckling har dessutom gett mig tydlig beställarkompetens inom flera områden.

I min bakgrund ryms dubbla akademiska examina. En Filosofie Magisterexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap. Dessutom Gymnasielärarexamen med legitimation och inriktning mot Svenska samt Medie- och kommunikationsvetenskap.

Jag får saker att hända.

__________________________________________

Jag bor med man och tre barn i Växjö – Småland.
Frekvent yogautövare. Kallbadare året runt.
Intresserad av det vegetariska köket.
Ständigt nyfiken resenär till kulturupplevelser och soliga destinationer.