Dags för digital semester

Nu tar jag digital semester. Lämnar det sociala nätverkandet därhän. Bryr mig inte om ifall jag har täckning, uppkoppling, batteri eller ström. Känslan har vuxit sig starkare de senaste veckorna. Kanske är det ett utslag av mättnad, kanske handlar det bara om att ta en paus.

Antagligen kommer jag formulera texter i huvudet. Möjligen kommer jag även att skriva dem. Eller inte.

För nu ska jag ägna mig åt att vandra längs havet. Läsa böcker i solstolen. Skratta med mina barn. Fotografera gryningar och solnedgångar.  Äta skaldjur på den lokala bykrogen. Sova ut på morgonen.

Jag ska ha semester helt enkelt.

Så, kära FB-vän eller du läsare som följer mig här, vi ses igen. Ha det så bra tills dess. Kom ihåg att lukta lite på blommorna du också i sommar.

Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *