TankeTrampolin

Det sägs att varje ny resa börjar med ett första steg. För ett år sen började jag tillsammans med tre andra tjejer en gemensam resa. Målet var oklart, färdsättet likaså och helt ärligt åkte vi nog runt utan säkerhetsbälten ett tag. Rent metaforiskt alltså.

Resan handlade om, och styr fortfarande mot, nätverkande kring personlig och professionell utveckling. Jag hade en känsla av att just vi fyra tjejer skulle kunna inspirera varandra när det gällde eget företagande och entreprenörskap. Maria, Sara och Maria kontaktades för en första träff. Jag hoppades helt enkelt att personkemin skulle stämma. Och det gjorde den! Definitivt!

Nu, ett år senare, har vårt nätverk fått namnet TankeTrampolin. Det är ett begrepp för att våga kasta sig ut. Vi kallar det att vara sin egen livsentreprenör.

Vi inspirerar varandra på ett sätt som vi tycker hjälpt oss mycket i våra liv. Och det enbart genom att vi hittade ett nätverk i vår omgivning. Utifrån det perspektivet ville gärna dela med oss av de upplevelserna och startade därför bloggen TankeTrampolin.

Här kan du bland annat läsa om vårt koncept med Heta Stolen, där vi bjuder in intressanta gäster att nätverka med. Kanske skulle du vilja sitta där?

Jag hoppas att du ska bli nyfiken och titta in hos oss på TankeTrampolin framöver!

* Never let the fear of striking out get in your way – Babe Ruth

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *